Jump to Navigation

Мероприятия

На 02.10.2017 г. директорът на ДДГ "Слава", гр. София откри учебната година като пожела здраве и успехи на децата. С химна на Рeпублика България и химна на детската градина, започна тържеството пред родителите. По-големите деца изпълниха вълнуващи стихове и песни, а най-малките танцуваха на музикалната игра "Кончета". Емоционалният градус бе много висок и всички родители искрено се забавляваха с децата си.


На 3 април 2016 г. ДЦДГ " Слава" празнува петия си годишен юбилей в Националния военноисторически музей. Децата пяха, танцуваха и се забавляваха заедно със своите родители и гости.

От Изпълнителна агенция гости бяха г-жа Раданова, директор на дирекция УВКВПВ и г-н Томов, експерт в отдел МКВПВ.


На 1 юни в ДЦДГ "Слава" бе проведено градинско парти, посветено на деня на детето. Гости бяха родителите на децата, които искрено се забавляваха със своите деца. Г-жа Анна Давидова – директор на детското заведение връчи удостоверения на завършилите предучилищна група - „малки абитуриенти“.

След изпълнената от децата програма, партито продължи с дискотека, на която деца и родители танцуваха и се веселиха заедно. Събитието завърши с добро настроение на малки и големи.


По повод честване на Великденските празници на 9 април 2015 г. гост на ДЦДГ „Слава” към МО бе г-н Илия Налбантов- началник на кабинета на министъра на отбраната, който спонтанно се включи в ритуала за боядисване на яйца за Великден с малките възпитаници на детското заведение. В края на това наистина прелестно тържество, г-н Налбантов поднесе подаръци на своите малки приятелчета. От своя страна те също му поднесоха собственоръчно изработени подаръчета.

 

 Article | by Dr. Radut