Jump to Navigation

Мероприятия

Преглед на любителското художествено творчество на 68-ма бригада Специални сили се проведе във Военен клуб – гр. Смолян.

Повече от час публиката имаше възможността да се наслаждава на самодейците - военнослужещи, които освен, че са добри стрелци, скиори, алпинисти и парашутисти, са и толкова добри певци, актьори, музиканти и танцьори.

 


По повод 80 години от рождението на поета Дамян Дамянов, служителите от Военен клуб – гр. Смолян, съвместно с женското дружество „Яна Шишманова” при Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, организираха и представиха изложба от фотоси и книги, както и поетична вечер, посветена на неговото творчество. Със слово, звук и музика бяха представени част от неговата лирика, посветени както на любовта и живота, така и на велики български личности.


За трета поредна година Военен клуб – гр. Смолян, съвместно с 101-ви алпийски батальон, организираха фолклориада „На хорото в сърцето на Родопите”, по повод празника на Сухопътни войски. Участие взеха над 30 танцови състава и школи от цяла България. Фолклориадата се проведе в центъра на града, където гражданите и гостите на Смолян да се насладиха на майсторството на участниците.Article | by Dr. Radut