Jump to Navigation

27.12.2019 г.

Уважаеми клиенти, информираме Ви, че всички нови резервации приети на място и по телефон в отдел "Почивно дело в страната и чужбина" от дата 27.12.2019 г. ще са с включен туристически данък и застраховка, съгласно публикуваните Заповеди на министъра на отбраната. Крайната цена на човек на ден се запазва, като към нея се добавя съответния туристически данък и застраховка.


Министерството на вътрешните работи организира, в зала Тържествена на Централния военен клуб, честване на 30-годишнината от възстановяването на членството на България в Международната организация на криминалната полиция ИНТЕРПОЛ. С голям интерес беше разгледана изложбата, която проследява историята на членството на България в ИНТЕРПОЛ от 1924 г. до наши дни.

Участие в събитието взеха Генералния секретар на ИНТЕРПОЛ господин Юрген Щок, министърът на вътрешните работи господин Младен Маринов, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, депутати, служители, ветерани и много гости.

Министър Маринов връчи награди на отличили се в служебната си дейност служители.

По мнението на участниците, активното членството на България в ИНТЕРПОЛ, допринася за ефективното противодействие на националната и международната организирана престъпност.Article | by Dr. Radut