Jump to Navigation

02.01.2019 г.

Традиционният Офицерски благотворителен бал, в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, организиран от Министерството на отбраната и Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, беше проведен в зала Концертна на Централния военен клуб.

С думи на признателност и благодарност за положения труд при изпълненито на задачите през 2018 г. към военнослужещите и цивилните служители от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия се обърнаха министърът на отбраната господин Красимир Каракачанов и началника на отбраната генерал Андрей Боцев.

Офицерският благотворителен бал се утвърди като значително събитие в поредицата от инициативи на Министерството на отбраната, които имат свой принос за издигането на обществения престиж на военната професия и укрепването на националното единство между държавните, военните и местните структури на държавната власт.

Даренията на участниците и изразилите съпричастност към Офицерския благотворителен бал, ще бъдат внесени по банковата сметка на Фондация „Деца на Българската армия“.Article | by Dr. Radut