Jump to Navigation

03.01.2019 г.

Тържествена церемония по награждаването на десетте най-добри спортисти, отбори и треньори на Министерството на отбраната за 2018 г. беше проведена в зала Тържествена на Централния военен клуб.

Уважението към военните спортисти, с участието си в церемонията, изразиха заместник-министъра на отбраната Атанас Запрянов, заместник-министъра на младежта и спорта Стоян Андонов, началника на отбраната генерал Андрей Боцев, председателя на Военната спортна федерация вицеадмирал Емил Ефтимов, генерали, офицери, цивилни служители и гости.

За спортист на годината на Министерството на отбраната за 2018 г. беше обявен майор Константин Стефанов от Националния военен университет „Васил Левски“ – гр. Велико Търново, състезател по военен трибой. Комлексен победител в класирането от проведените през 2018 г. държавни военни първенства е НВУ „Васил Левски“ – гр. Велико Търново. От военните формирования победител за 2018 г. е в. ф. 32 990 – гр. Пловдив. Тренъор на годината е Тошко Василев от НВУ „Васил Левски“ – гр. Велико Търново.

Благодарност и признателност към спортните постижения на най-добрите военни спортисти бяха изказани от политическото и военното ръководство на Министерството на отбраната и от ръководството на Министерството на младежта и спорта.Article | by Dr. Radut