Jump to Navigation

11.09.2018 г.

 

В навечерието на провеждането на Световното първенство по художествена гимнастика „Sofia World Cup 2018“ президентът на Организационния комитет и президент на Българската федерация по художествена гимнастика госпожа Илияна Раева даде, в зала Концертна на Централния военен клуб, традиционната за страната домакин на световните първенства, официална вечеря за всички представители на ръководствата на Международната федерация по гимнастика (ФИГ), техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ, ръководители на делегации, съдии и почетни гости.

С топли приветствени слова към участниците в събитието се обърнаха членът на Изпълнителния комитет на ФИГ господин Рон Галимор и госпожа Илияна Раева.

Прожекцията на специално подготвения филм за 73-те златни български световни шампионки по художествена гимнастика и техните треньорки, предизвика особен интерес сред гостите, изразен с бурни и продължителни аплодисменти.

Прекрасните музикални изпълнения на учениците от Националното музикално училище „Любомир Пипков“ София Чернишкова – пиано и Лора Маркова – цигулка допринесоха за превръщането на стилното събитие в неповторимо изживяване за присъстващите официални гости.Article | by Dr. Radut