Jump to Navigation

.

Публичен диалог с българските граждани, проведе заместник-председетелят на Европейската комисия отговарящ по въпросите на еврото, социалния диалог, финансовата стабилност и услуги господин Валдис Домбровскис, в зала Концертна на Централния военен клуб, на тема: „България в Еврозоната – въпроси и отговори“.

В разговора взе участие заместник министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика господин Томислав Дончев.

Чрез излъчването на диалога на страниците на Представителството на Европейската комисия във Фейсбук и Туитър, а също така и в ефира на Българското национално радио, много граждани имаха възможността да зададат своите въпроси и да получат компетентни отговори.


В рамките на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, Министерството на образованието и науката проведе в зала Концертна на Централния военен клуб конференция на Генералната асамблея на Европейския регистър на тема: „Осигуряване на качество във висшето образование“ и среща на Работната група за развитие на Болонския процес, като основна инициатива за сравнимост на висшето образование в Европа.

В работата на двата форума взеха участие представители на институции в сферата на образованието от страната и чужбина, които имаха възможност да споделят своя опит и идеи по важната за европейското образование тема.Article | by Dr. Radut